نوشته شده توسط : امین

1.     جهت ایجاد لایه زیرین مستحکم ، یک لایه ملات نیمه خشک در سطح مورد نظر به ضخامت مورد نیاز پهن نمائید تا زیر سازی محل نصب با تراکم کافی انجام شود.

2.     روی سطح بتن پهن شده را با استفاده از دوغاب پودر سنگ و سیمان با نسبت 1:2 به ضخامت 2 الی 5 میلیمتر  بپاشید تا لایه ای از دوغاب روی سطح بتن نیمه خشک ایجاد گردد.

توجه: جهت چسبندگی بیشتر در این اضافه کردن چسب های مخصوص در دوغاب سیمان نیز توصیه می گردد.

3.     موزائیک و یا کفپوش مورد نظر را در کنار یکدیگر به اندازه یک متر مربع بچینید. چنانچه سنگ مصنوعی در محوطه باز و یا با سطح زیاد مورد استفاده است ، باید درز انبساط در هر 5 متر به اندازه یک سانتی متر ایجاد گردد و درز ایجاد شده با چسب های سلیکونی ( چسب آکواریوم ) و یا در صورت درزهای یکنواخت فاصله یک تا دو میلیمتر بین موزائیک ها ایجاد نمائید.

4.     توسط چکش پلاستیکی روی سطح موزائیک یا کفپوش را ضربه بزنید تا دوغاب کلیه خلل و فرج های زیر محصول را پوشانده و مازاد آن از درز بین موزائیک ها نمایان شود.

پس از سنگ مصنوعی و ریختن دوغاب تا 48 ساعت از رفت و آمد روی سمنت پلاست خودداری گردد.

5.     دوغاب بیرون زده از درزها را توسط ابر یا پارچه ، تمیز نمائید..

توجه نمائید که دوغاب کاری از روی سطح موجب کثیف شدن سطح محصولات و همچنین پر شدن درزها می گردند و بعد از خشک شدن به سختی تمیز می گردند . از ساب زدن و یا مواد اسیدی (اسید کلروهیدریک ، اسید سولفوریک و جوهر نمک) جهت تمیز کردن سطح دوغاب کاری شده جداً خودداری نمائید.

نکته: در صورتیکه دوغاب زیر محصول به اندازه کافی نبود ، بعد از اتمام کار ، بین درز موزائیک ها و کفپوش ها را با استفاده از مخلوط پودر سنگ و سیمان خشک بپوشانید تا ذرات پودر سنگ به داخل درزها نفوذ کند و با اولین رطوبت ایجاد شده سخت گردد و درزها پر شوند.

نکته: کلیه محصولات سنگ مصنوعی دارای قابلیت برش کاری و سوراخ کاری می باش

روش نصب سنگ های مصنوعی سمنت پلاست نما ، آنتیک ، بادبر ، دکوراتیو:

روش اول) روش دوغاب کاری پشت محصول : اولین روش نصب سنگ مصنوعی سمنت پلاست به روش دوغاب کاری و ریختن بتن (ملات) در پشت محصول همانند سنگ های طبیعی می باشد.

توجه: در صورت کثیف شدن سطح محصولات نما سمنت پلاست ، قبل از خشک شدن دوغاب ، سطح سنگ را توسط پارچه یا ابر نمناک تمیز نمائید

نکته: در صورت نیاز به بندکشی نشدن بین سنگ ها از ملات های رنگی و یا خمیر بند کشی بوسیله دست از جلوی سطح محصول استفاده نمائید.

این روش برای مناطق مرطوب که بارندگی در آنها زیاد است و همچنین نما های بیرون ساختمان و دیوارهای آجری بدون پوشش سیمان کاری توصیه می گردد.

روش دوم) نصب سنگ مصنوعی نما (آنتیک و بادبر) به روش چسب کاشی:

جهت نصب با این روش ابتدا باید سطح آجر و یا بلوک دیوار را با استفاده از سیمان کاری مسطح نمود ، سپس با استفاده از کاردک آجدار مخصوص نصب کاشی چسب را روی دیوار و پشت محصول بمالید و عمل نصب را با دقت انجام دهید. معمولاً با توجه به چسب مصرفی تا نیم ساعت امکان جابجایی و تغییرات می باشد . بهتر است از چسب های پودری که زمان مصرف با مقدار مشخص آب تبدیل به خمیر می شوند استفاده نمود تا بالاترین استحکام ایجاد گردد.

توجه: مناسب برای نصب سنگ در داخل ساختمان(جهت دکوراسیون و سبک بودن ساختمان) و مناطق کویری که بارندگی در آنها حداقل است.

روش سوم)نصب سنگ های دکوراتیو و آنتیک سمنت پلاست بوسیله پیچ رول پلاک

میتوان بست هایی بمنظور خشک نصب کردن (پیچ رول پلاک) بنا به درخواست مشتری روی سنگ مصنوعی نمای آنتیک سمنت پلاست در هنگام تولید ایجاد نمود تا مصرف کنندگان جهت نصب آسان و سریع و عدم کثیف شدن سطح محصول و ... از آنها استفاده نموده و به بدنه دیوار ساختمان پیچ نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

سوالی که معمولا ذهن مصرف کنندگان سنگ ساختمانی را به خود مشغول مینماید این است که چرا تولید کنندگان محترم سنگ آنتیک و دکوراتیو اعم از قیچی ، گیوتین ، سه بعدی و پازل بیشتر از سنگهای تراورتن و مرمریت جهت تولید ستفاده مینمایند در این جا دلایلی کوتاه و مختصر از ویژگیهای سنگ تراورتن را خدمت شما تقدیم مینماییم .

مقاومت قابل قبول سنگ‌هاي تراورتن

سختي كم

قابليت ساب و برش

استحكام بالا و شكل‌پذيري

بلوري بودن

چگالي زياد

زيبايي ظاهر

وجود تخلخل جهت چسبيدن كامل به ملات

سهولت دسترسي ، سنگ آنتیک

عدم امكان آلتره شده ذخايرآن

تنوع رنگ‌ها

ارزاني نسبت به ساير سنگ‌ها

عدم وجود ساختارهاي تكتونيكي به‌روي اين ذخاير به‌دليل جوان بودن آنها (كوارترنر)

شرايط استخراج ايده‌آل دارند به همين دليل اغلب با لايه‌بندي افقي، شيب كم و در نقاط كم ارتفاع و قابل دستيابي تشكيل مي‌شوند

مقاومت فشاري

جذب رطوبت

در مقابل قليايي‌ها مقاومند

سنگ آنتیک



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

در این بخش جدول مقاومت سنگ مصنوعی را می توانید مشاهده نمایید.

سنگ مصنوعی با استفاده از ترکیبات پلیمری و نانو موجب تغییر ساختار مولکولی سیمان و مواد معدنی شده ، و با توجه به انجام واکنش های پلیمریزاسیون و تشکیل شبکه زنجیره ای مستحکم در سیمان بوجود می آید اين واكنش سبب كريستاله شدن سيمان و تشكيل شبكه بلوري در آن مي شود و در نهايت محصول توليد شده به مقاومت فشاری و خمشی حدود 3 برابر بتن می رسد ، همچنین مشخصاتی همچون تراکم بافت مولکولی محصول ، پیوستگی سطحی محصول ، خاصیت آب گریزی ، افزایش چسبندگی و ... را بوجود می آورد . در چنين شرايطي از لحاظ استحکام نسبت به بسياري از سنگ مصنوعی برتری دارد.

عنوان

سمنت پلاست

سنگ طبيعي (حداقل)

مقاومت فشاري

1000-600   kg/cm2

400 -200  kg/cm2

مقاومت كششي

150-60    kg/cm2

30  kg/cm2

مقاومت سايشي

كمتر از 2/2 g/cm2

4/0  g/cm2

مقاومت دمايي

cycles 500

50 cycles

نفوذ آب

كمتر از 3%

1%-15%

دانسيته

2200   kg/m3

2700   kg/m3

 



:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 مهر 1395 | نظرات ()