نوشته شده توسط : امین

وقتی بحث تزیین و دکور کردن دیوارهای داخلی و خارجی به میان می آید خواسته یا ناخواسته اولین گزینه ای که خیلی خودنمایی می کنند سنگ مصنوعی و دکوراتیو هستند. سنگ های تزیینی به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند که در زبان عامیانه به سنگ های طبیعی، سنگ آنتیک و به سنگ مصنوعی ، سنگ دکوراتیو گفته میشود.

البته درست است که همیشه میگویند همه چیز طبیعی اش خوب است ولی در این یک مورد باید کمی استثناء قائل شد چون سنگ های دکوراتیو یا سنگ مصنوعی بخاطر قیمت مناسب، تنوع طرح و اندازه و وزن کمتر، طرفداران بیشتری نسبت به سنگ های طبیعی آنتیک دارند.

پس از نصب سنگ ها روی دیوار عملا تشخیص اینکه روی دیوار مورد نظر سنگ آنتیک کار شده است یا سنگ مصنوعی برای بیننده عادی عملا کاری غیرممکن است و فوت کوزه گری خود را میخواهد که فقط فروشندگان و نصابان این سنگ های زیبا از آن مطلع هستند. همین نکته باعث شده که مردم از سنگ های مصنوعی دکوراتیو استقبال بیشتری داشته باشند،

از آنجا که سنگ های تزیینی را در بخش های مختلف دکوراسیون داخلی می توان مورد استفاده قرار داد تصمیم گرفتیم تا چند نمونه مدل را که در آنها از سنگ های آنتیک و سنگ مصنوعی بهره برده شده است را در اینجا با شما به اشتراک بگذاریم.



:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

1) مساحت سنگ: طول و ارتفاع ناحیه موردنظر را در هم ضرب کنید.

2) الگوی دلخواه : طراحی الگوی موردنظر سنگ مصنوعی چند تکه توسط چینش سنگهای نصب نشده در کنار هم قبل از شروع پروژه بسیار مفید خواهد بود،  به این صورت به یک طرح متعادل از شکل ها اندازه ها و رنگ های گوناگون سنگ خواهید رسید.

3) سنگ مصنوعی  قابليت نصب روي ديوارآجري ، كاشي ، سطوح بتني ، ام دي اف(نئوپان) و پانل هاي گچي را دارد.

جهت نصب بر روي ديوارهاي گچي و سطوح رنگ شده (پلاستیکی و روغنی) توصيه مي گردد ابتدا سطح گچ را تيشه اي و بوسيله  رزين هاي اكريليك ( رقيق شده با آب به نسبت نصف به نصف يا چسب بتن با قلم مو) سخت نموده و پس از خشك شدن سطح گچ اقدام به نصب سنگ نمائيد. (براي نصب بر روي كناف مانند گچ سطح را ابتدا بوسيله رزين سخت نماييد).

درصورت نصب بر روي نئوپان و يا ام دي اف توصيه مي گردد قبل از نصب سنگها سطح مورد نظر را خش دار كرده و با استفاده از رابيتس و يا توري مرغي سطح مربوطه را مسلح نموده تا درگيري چسب مورد استفاده با سنگ و سطح بيشتر و مستحكمتر باشد.

جهت اجراي چسبي بر روي كاشي قبل از نصب ، سطح را تيشه اي كرده و جهت اجراي دوغابي نسبت به كندن كاشي ها و رسيدن به ملات پشت اقدام گردد.

4) نصب و چسباندن سنگ مصنوعی : بهسا استون به دو روش دوغابي و چسبي قابليت نصب بر روي سطح را دارد که بمنظور تميز اجرا شدن آن توصيه می گردد از روش چسبی (بوسيله چسب مخصوص و يا چسب کاشی مرغوب) استفاده گردد.

همیشه هنگامی که سنگ را در جای خود می فشارید تکانهای آرامی به دست خود بدهید تا سنگ با جابجایی های کوچک به طرفین در جای خود محکم تر شود. با استفاده از ماله ملات اضافه را پاک کنید.

روش چسبی:

سطح بايد كاملا صاف بوده و فاقد هرگونه ناهمواري زياد باشد(درصورت لزوم بايد يك دست پلاستر سيمان اجرا شود وسطح را شمشه كش نمود).

برای سنگ های چند تکه،  ابتدا سطح مورد نظر(غير از مصنوعات چوبي) و پشت سنگ ها را با آب خيس نموده و پس از كشيدن چسب بر روي سطح با ماله شياردار يا كاردك شياردار ، سنگ ها را با چيدمان دلخواه و بارعايت خط تراز ، در محل مربوطه نصب نمائيد .

برای سنگ مصنوعی  یک تکه،  ابتدا بوسیله شلنگ تراز و ریسمان رنگی با توجه به ارتفاع سنگ، خطوط موازی در ارتفاع سطح مورد نظر مشخص نمایید.

در مرحله بعد بترتیب از پایین به بالاپشت سنگ ها را بوسیله چسب و ماله آجدار با چسب پرکرده و بترتیب روی دیوار قرار داده و با فشار دست و ضربه چکش پلاستیکی در جای خود محکم می کنیم.

برای اینکه سنگ ها در ردیف های بالا و پایین با هم همپوشانی داشته باشند و درز سنگ ها در یک ردیف قرار نگیرد ردیف دوم را با یک سنگ نیمه بریده شده با سنگ فرز گردبر شروع می کنیم.

روش دوغاب کاری پشت محصول :

روش دیگر نصب سنگ مصنوعی  به روش دوغاب کاری و ریختن بتن (ملات) در پشت محصول همانندسنگهای طبیعی می باشد.سنگ های سمنت پلاست را مستقیما" روی سطح هر دیوار آجری تمیز(آب بندی نشده ،بدون رنگ و زیر سازی نشده )  بلوک های بتنی  و یا هر سطح نبایی می توانید نصب نمائید .ملات جهت نصب را با نصبت یک به یک از سیمان و ماسه بسازید و بهتر است در این ملات از چسب های پودری سنگ و کاشی نیز استفاده گردد. مقداری خمیر ملات را در پشت محصول ریخته و در جای خودقرار دهید و با تکان هاب آرام و فشار، سنگ را در جای خود  محکم کنید .

5)    تنظیم اندازه و شکل سنگ ها: بندکشی: بعد از نصب سنگها، اتصالات و فضای بین سنگها را بوسیله کیسه بندکشی پر از ملات کنید. پرداخت ملات کشی همیشه بخش پر کار نصب سنگ است. پس از حدود 30 تا 60 دقیقه و هنگامی که ملات خشک شد، لکه های ملات با استفاده از یک ماهوت پاک کن یا برس خشک و سفت از بین خواهد رفت. هنگام ایجاد یک بندکشی تورفته سنتی، از یک چوب یا ابزار دیگر استفاده کنید هنگامی که بندکشی نمدار است از برس استفاده نکنید چون این کار باعث لکه دار شدن همیشگی سنگ مصنوعی می شود.



:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

معرفی سنگ‌ آنتیک و ایده پدید آمدن آنها

سنگ آنتیک از قرار دادن قطعات شکسته سنگ و خرده سنگ کنار هم (ضایعات و باطله‌های سنگ‌های تراورتن) و چسباندن آنها با ملات‌هایی که پایه زرینی دارند تولید می‌شوند و به عبارتی از مجموع و ترکیب باطله‌ها و ضایعات سنگ‌های تزیینی تراورتن با مواد افزاینده مختصر دیگر به‌دست می‌آیند. ایده پدید آمدن سنگ‌ آنتیک از آنجا شکل گرفت که طراحان و آرشیتکت‌ها به‌منظور هر چه زیباتر کردن فضاها اعم از فضاهای بیرونی و درونی ساختمان‌ها و کف‌پوش‌ها و محوطه‌سازی‌های بیرونی نیاز به سنگ‌هایی با فاکتورهای مورد نظر خویش را احساس می‌کردند به‌علاوه پیشرفت صنعت ساختمان و سلیقه‌های مختلف این نیاز را بیان می‌کرد که سنگ‌هایی با طرح‌های مختلف و فاکتورهای فیزیکی و مکانیکی با کیفیت بالا و قیمت مناسب باید در دسترس باشد.

انسان از زمان‌های دور سنگریزه‌ها را جمع می‌کرد و از آنها ابزار می‌ساخت، او از آنها مهره درست می‌کرد و رنگ می‌زد تا زینت تن او شود. 8 هزار سال قبل از میلاد مردم منطقه‌ای که اکنون فرانسه و اسپانیا نامیده می‌شوند با اجرای رنگ قرمز روی سنگریزه‌ها، نقطه‌گذاری و خطوط موجدار آنها را تزیین می‌کردند. اولین نمونه‌های شناخته شده کاربرد موزائیک از سنگریزه‌ها متعلق به قرن هشتم قبل از میلاد و در آسیای صغیر است.

در قرن سوم قبل از میلاد یونانی‌ها سنگفرش‌های موزائیکی وسیعی از سنگریزه‌های تیره رنگ با انتقال تدریجی بسیار ظریف به سمت رنگ روشن ساختند. موزائیک‌های مقدونیه به درجه اوج صنعت خود رسیدند، آنها با ساروج کردن تکه‌های باریکی از سرب خط فاصل تندیس‌ها را طراحی می‌کردند و به آنها استحکام می‌بخشیدند.

سنگ‌ آنتیک در موزائیک‌های قدیمی چینی‌ها آمیخته‌ای از نقش‌های هندسی و نقشمایه‌های گل و گیاه بود و اغلب با کاشی‌های سقف طرح‌ریزی می‌شد. در مقابل موزائیک‌های پرتغالی‌ها به‌طور معمول برجسته و انتزاعی بود. سنگفرش‌های موزائیکی اسپانیا بیشتر پالوده شده و با سنگریزه‌های خاکستری، سفید و ارغوانی انواع طرح‌های هندسی را خلق کرده‌اند. در بعضی از فرهنگ‌ها سنگ علاوه بر جنبه کاربردی و تزئین اهمیت معنوی نیز دارد، در باغ‌های ژاپن، سنگ‌ها بنیاد و روح باغ به‌شمار می‌روند و در باور آنها سنگ پناهگاه خیابان است. اغلب سنگ‌های ویژه را در محل وسیعی از شن و ماسه قرار می‌دهند که به زیبایی شیار کشیده شده است تا به اجناس آرامش و تعادل کامل دست دهد. کاهن‌های بودایی زن در مراسم تمرکز روزانه خود در اینکار مشارکت کرده و طرح‌های سنتی را شن‌کشی می‌کنند که در طول قرن‌ها تکامل یافته است. به‌طور کلی از اوایل قرن بیستم پیشرفت‌های عملی به حدی رسید که انسان قادر گشته سنگ‌های آنتیک و مصنوعی را در آزمایشگاه تولید کند هر چند که قیمت و هزینه‌های تولید آن بسیار گران است.

معمولا در هنگام استخراج معادن تراورتن به‌ویژه در مواقعی که سنگ دارای کیلواژ، درزه و شکاف و شکستگی باشد و درزه‌های موجود در سنگ به‌یکدیگر نزدیک باشند مقدار زیادی و حدود 20 درصد ضایعات به‌صورت سنگ لاشه ایجاد می‌شود که این مواد به‌عنوان محصولات جانبی معدن به‌حساب می‌آیند. البته تولید و ایجاد ضایعات از طریق دیگر هم صورت می‌گیرد و آن کارخانه‌های فرآوری سنگ تزیینی تراورتن است که با توجه به تناژ و وزن یک تن سنگ تراورتن ورودی به کارخانه فرآوری جهت برش و تهیه پلاک حدود 35 درصد آن به‌عنوان ضایعات در نظر گرفته می‌شود و به‌طور کلی در کارخانه‌های سنگ ابعاد سنگ زیر 10 سانتی‌متر به‌عنوان باطله در نظر گرفته می‌شوند. 25 درصد از باطله‌های معادن سنگ ایران بازیافت می‌شوند که باطله حاصل از معادن سنگ ایران دو برابر استاندارد جهانی است. سنگ‌ آنتیک  بیشترین حجم باطله مربوط به معادن سنگ گرانیت است.



:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

1. مواد مصرف شده در سنگ مصنوعی چیست؟سنگدانه هاي طبيعي عمل آوري شده، نوع خاصي از سيمان، مواد شيميايي و پليمري و رنگدانه هاي معدني مواد تشكيل دهنده سمنت پلاست مي باشد.

2. رنگ هاي بكار رفته روي محصولات چه کیفیتی دارد؟تمامي رنگ هاي بكار رفته منشا معدني و طبيعي دارند و بصورت كاملا عمقي مي باشد و در مغز محصولات وجود دارند اين رنگ ها كاملا مقاوم در برابر نور خورشيد و عوامل جوي مي باشند.

3. ایا میتوان روی سنگ مصنوعی برشکاری و سوراخ کاری انجام داد؟برش و سوراخ كاري همانند سنگ هاي طبيعي توسط صفحه گرانيت بر و مته الماس امكان پذير مي باشد و در مراحل انجام اين عمليات هيچ گونه پريدگي و لغزش وجود ندارد.

4. روش نصب سنگ های مصنوعی سمنت پلاست روی دیوار یا کف چگونه است؟هيچ گونه شرايط و تخصص خاصي براي نصب اين سنگها وجود ندارد و كاملا شبيه به نصب سنگ طبيعي است و با روش هاي معمول شامل دوغاب ريزي و چسب كاشي انجام مي شود

5. درمقایسه با سنگ های طبیعی قدرت چسبندگی سنگ های مصنوعی روی سطح عمودی چگونه است؟بسياري از سنگ هاي طبيعي بعلت منشا آهگي قدرت چسبندگي بسيار پاييني دارند و اصطلاحا بدون اسكوپ قابل نصب نمي باشند و همچنين سراميكي ها نيز بخاطر منشا رس، قدرت چسبندگي ضعيفي دارند اما در مورد سنگهاي مصنوعی سمنت پلاست بخاطر وجود مواد معدني و طبيعي و سيمان قدرت چسبندگي به دوغاب سيمان و چسب فوق العاده بالا مي باشد.

6. کیفیت چسبندگی  و استقامت سنگ مصنوعی در شرایط جوی خیلی سرد  چگونه است؟يخبندان و ذوب يخ در مناطق سردسير عموما باعث ترك هاي موئينه و شكست و تخريب روي سنگهاي طبيعي مي شود؛ در نتيجه نصب سنگ طبيعي نما در مناطق سردسير عموما توصيه نمي شود اما در محصولات سمنت پلاست بعلت مقاومت دمايي بالا و تحمل يخبندان براحتي مي تواند در مناطق سردسير جايگزين سنگ هاي طبيعي شود.

7. لیز و لغزندگی یا استکاک مطلوب تردد سنگ فرش های سمنت پلاست در مقایسه با سرامیک چگونه است؟سراميكها داري لعاب ضد آب مي باشد در نتيجه سطح بسيار لغزنده اي دارند و در مكان هاي مرطوب بايد كاملا با احتياط تردد شود در صورتي كه بعلت نفوذ آب 3% در سمنت پلاست، در شرايط مرطوب اصطکاک ايجاد مي شود و جلوي لغزنده بودن سطح محصول را مي گيرد.

8. آيا براي استفاده از سنگ مصنوعی در نماي بيرون ساختمان نياز به پوشش هاي رزين و لاك جهت غير قابل نفوذ كردن سنگ مي باشد؟در استفاده از سنگهاي طبيعي تراورتن و آنتيك در نماهاي بيروني ساختمان جهت غير قابل نفوذ كردن رطوبت و عدم ايجاد تيرگي در سطح سنگ از پوشش هاي رزين و لاك بي رنگ استفاده مي شود اما در سمنت پلاست بعلت نفوذ بسيار پايينتر از سنگ هاي فوق، هيچ نيازي به اجراي پوشش و لاك نمي باشد.

9. وزن سنگ هاي سمنت پلاست نسبت به سنگهاي طبيعي چقدر است؟وزن مخصوص سمنت پلاست 2200 كيلوگرم در هر مترمكعب و سنگ هاي طبيعي عمدتا 2700 كيلوگرم در هر مترمكعب مي باشد كه نشان دهنده سبك تر بودن در مقايسه با سنگهاي طبيعي مي باشد

10. در چه بخشي از ساختمان نمي توان از سنگ مصنوعی استفاده نمود؟در مناطقي با رطوبت دائمي همانند استخر و حمام استفاده از سنگ توصيه نمي شود در سنگهاي طبيعي تحت تاثير رطوبت دائمي مواد معدني بسطح كشيده مي شوند و اين پديده بصورت شوره زدگي روي سطح سنگ بروز مي كند كه اين مورد در سنگهاي سمنت پلاست نيز بشدت صادق مي باشد و معمولا در چنين مناطقي استفاده از سراميك ها بعلت لعاب ضد آب توصيه شده است.

11. بطور خلاصه سنگ های مصنوعی چه مزایای نسبت به سنگ های طبیعی دارد؟هزينه بمراتب ارزانتر، مقاومت دمايي بالا و امكان استفاده در مناطق سردسير، تنوع و رنگ بندي بالا و امكان تعريف رنگ، مقاومت نفوذ رطوبت بالاتر از بسياري از سنگ هاي طبيعي، نصب آسان و كم هزينه تر از سنگ هاي طبيعي بخشي از مزاياي استفاده از سنگ مصنوعی



:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()